top of page

Service

Regelmessig vedlikehold og service er viktig for å opprettholde driftssikkerheten på en moderne bil. Vi benytter oss av bilfabrikantens service- og sjekklister. En grundig gjennomgang vil avdekke eventuelle begynnende feil som kan gi problemer I fremtiden.

  • Hovedservice fra kr 5100,-

  • Mellomservice fra kr 3800,-

  • Elbil service fra kr 2200,-

 

Service er med 12 måneders mobilitetsgaranti!

 

Bilexstra mobilitetsgaranti – hjelp når du trenger det

Din bil vil ikke starte, eller får driftsstans under kjøring? Du har hatt et uhell -utforkjøring eller kollisjon? Du har vært uheldig og låst deg ute av bilen? Bilnøkkelen er ødelagt eller mistet? Bilen har gått tom for drivstoff? Det er fylt feil drivstoff på tanken? Du har vært uheldig og punktert og trenger hjelp til å bytte dekk?

 

Dine fordeler

Ingen egenandel. Hjelp på stedet eller på din hjemstedsadresse. Gratis transport til nærmeste bilxtra verksted. Gratis leiebil inntil 3 dager. Alternativt ett døgns overnatting for deg og dine passasjerer. Assistanse 24 timer I døgnet, alle dager I året, i hele Norden.

Vi tar service på alle bilmerker og følger produsentenes egne serviceskjema slik at du beholder bilens nybilgaranti. Service bør utføres minst en gang annethvert år og serviceintervallene må følges for å opprettholde sikkerheten.

Os Auto Service
bottom of page