EU-kontroll 995,-

Hos Os Auto får du utført PKK/EU-kontroll etter de bestemmelser som myndighetene har fastlagt på biler med totalvekt under 7500kg. Finner vi feil eller mangler som gjør at bilen din ikke tilfredstiller de kravene som er bestemt, forteller vi deg hva du må gjøre med bilen din for å få den godkjent.

Os Auto er godkjent av myndighetene for periodisk kjøretøykontroll. En lovpålagt kontroll alle bileiere må igjennom annet hvert år. Tidligere var det slik at siste siffer I registreringsnummeret var styrende for når bilen skulle inn til kontroll. Etter 8. Februar 2019 er det dato for førstegangs registrering som danner utgangspunktet for fristen. Kjøretøyeeiere får større fleksibilitet ved at de kan gjennomføre kontrollen når det passer for dem, forklarer avdelingsdirektør henning harsem I statens vegvesen.

Bestill time

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
EU-kontroll 995,-
Service
Diagnose 700,-
Forhandler av Tysse Tilhenger
Lanofilm
Dekk og felg

Eller kontakt oss på:

BilXtra-kortet

Delbetal ditt kjøp med BilXtra-kortet

Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.